Glas Ockels het bedrijf

Jarenlange ervaring met glaswerk op maat

Glas Ockels het bedrijf. Jarenlange ervaring met glaswerk op maat.

Glas Ockels BV is een volledig zelfstandig en onafhankelijk opererende producent van isolatieglas. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven. Ons productenpalet bestaat onder meer uit enkel glas, SANCO isolatieglas en gelaagd glas. Glas Ockels is aangesloten bij Bouwend Nederland. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar in de glasindustrie, hebben wij de mogelijkheid om basisproducten van alle mogelijke glasfabrieken te combineren tot een grote verscheidenheid aan eindproducten. Dit zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Wij zijn u graag van dienst met ons maatwerk en onze service.

 

 

Uw partner voor glasproducten

Uw partner voor glasproducten

U bent als aannemer, glashandel of schilder opzoek naar een flexibele glaspartner? Glas Ockels is u graag van dienst. Wij leveren zowel eindproducten als bewerkbaar glas, varierend van enkel glas tot gelamineerd glas. Uw specificaties zijn de input voor de bewerking van het glas.

 

 

Wij leveren vooral aan de glas- en interieurbouw. Ons productenpalet bestaat onder meer uit enkel glas, SANCO isolatieglas en gelaagd glas. Glas Ockels is Bouwend Nederland en kan zo te allen tijde kwaliteit garanderen.

 

 

Onderdeel van de SANCO groep

Glas Ockels is een van de vijftig producenten in Europa van SANCO® isolatieglas.

Glas Ockels is een van de vijftig producenten in Europa van SANCO® isolatieglas. Het productaanbod bestaat uit isolerend, zonwerend en geluidsisolerend glas. Vanuit het moederbedrijf in Duitsland worden innovaties geïnitieerd. Als product maken wij de vertaalslag naar de consument middels de glasbewerking.

Het netwerk aan glaspartners biedt ons de mogelijkheid om kennis te delen en kwaliteitstesten uit te voeren.

Dealer van Tunal

Tunal Ventilatie, zonwering en gevelsystemen

Ventilatie, zonwering en gevelsystemen

Dealer van Guardian

 

Altijd de helderheid van nieuw geplaatst glas

Dealer van ECLAZ ONE

Eclaz One vaar maximaal daglicht!