Enkel glas

Enkel glas is bij ons als eindproduct verkrijgbaar, evenals bewerkt tot isolatieglas en geschakeld glas. Standaard enkel glas kan geheel op maat worden geproduceerd met een afwerking naar eigen voorkeur.

SANCO Lamex

Met onze installatie voor het lamineren van glas kunnen wij zelf gelaagd glas produceren. Dit met een maximale afmeting van 1800 x 3200 mm.

Bekijken
Brandwerend glas

Brandwerende beglazing

Glas kan een groot deel uitmaken van het interieur van een gebouw en speelt daarmee ook een belangrijke rol voor de brandveiligheid. Brandwerende beglazing kan worden samengesteld in verschillende maten van brandwerendheid en manieren van isolatie. Iedere situatie vraagt om een gerichte toepassing. Vraag daarom altijd naar de diverse mogelijkheden.

Bekijken
Brandwerend glas

Pyroguard brandwerende beglazing

Glas Ockels is CE-Level 1 gecertificeerd en derhalve geautoriseerd verwerker van Pyroguard brandwerende beglazing.

Bekijken

Vlakglas

De toepassingen van vlakglas zijn zeer divers. Vlakglas wordt vervaardigd uit meerdere lagen enkel glas. Het bij ons vervaardigde vlakglas wordt veelal toegepast in de bouw voor deuren en ramen. Tussen de lagen enkel glas ontstaat ruimte, welke voor isolatie zorgt. Vraag voor de juiste isolatievorm van uw glastoepassing gerust om meer informatie.

Bekijken

Gehard veiligheidsglas

De sterke van gehard veiligheidglas komt voort uit de thermische behandeling van de glasdelen. De toepassing hiervan zien we vooral terug in deuren, tafelbladen en douchewanden, omdat het sterke glas snijwonden voorkomt bij glasbreuk.

Bekijken
Glazen deuren

Deuren en puien

Deuren en puien van glas hebben een heldere, moderne uitstraling. De toepassing is oneindig doordat iedere deur in principe naar eigen wens kan worden vormgegeven. Voor minder doorkijk kan bijvoorbeeld gewerkt worden met matglas. Verder heeft u de keuze uit scharnierende, schuivende of doordraaiende deuren.

Bekijken