Badkamers

Reinigen van Guardian ShowerGuard glas

Guardian ShowerGuard glas

Schoonmaken wordt kinderspel

Gewoon doucheglas kunt u nog zo vaak poetsen, na verloop van tijd verliest het toch zijn glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep zorgen ervoor dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelf broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen soms meer kwaad dan goed.

Bekijken
De heldere transparantie blijft ook langer dan ooit tevoren onveranderd. SGG TIMELESS beschikt over een magnetroncoating

SGG TIMELESS, glazen douchewanden die hun glans behouden

SGG TIMELESS , helder glas speciaal ontwikkeld door SAINT-GOBAIN GLASS voor douchedeuren, douchewanden, douchecabines en badschermen, is voorzien van een coating die je niet ziet maar die er wel voor zorgt dat kalkaanslag geen kans krijgt en dat het glas minder snel dof wordt of veroudert.

Het glas is beschermd tegen corrosie (de typische witte sluiers). De weinige vuilsporen die nog op het glas overblijven zijn veel makkelijker te verwijderen dan op onbehandeld glas. Water glijdt sneller van het oppervlak van douche- en badschermen. Kalkaanslag zal zich na het opdrogen niet aan het glasoppervlak vasthechten. Er is minder condens. De condens verdwijnt sneller van het glasoppervlak.

Bekijken